News About us Sponsoring Job for you Our projects Send message Contact

About us

MISJA FIRMY PRO-USB:

Misją firmy PRO-USB jest rozwój skonsolidowanej produkcji smyczy reklamowych i dostarczanie produktów najwyższej jakości, a ponadto uzyskanie wysokiej pozycji na rynku globalnym. PRO-USB będzie dostarczać innowacyjne produkty dla wszystkich odbiorców oraz będzie pokazywał i wdrażał najnowsze osiągnięcia technologiczne i materiałowe, przez co stale mamy zamiar powiększać asortyment firmy. Tym samym sprawimy, że produkty firmy będą najchętniej wybierane przez odbiorców.

GŁÓWNE CELE FIRMY PRO-USB TO:

- dostarczanie wszystkim odbiorcom najwyższej jakości smyczy reklamowych
- dostosowanie potencjału produkcyjnego do potrzeb rynku rodzimego i proeksportowego
- stymulowanie postępu technologicznego i rozwój potencjału badawczo-rozwojowego, poprzez udział i współpracę w międzynarodowych organizacjach europejskich i światowych
- stałe unowocześnianie produkcji, w tym głównie lini produkcyjnych nadruków na taśmach
- osiągnięcie stabilizacji ekonomicznej oraz podnoszenie wartości rynkowej firmy.

Profesjonalizm, doświadczenie oraz jakość usług i produktów pozwala firmie PRO-USB sprostać wymaganiom nawet najbardziej skomplikowanych zamówień. Solidność i rzetelność została uznana przez rzeszę pozyskanych już klientów firmy..

Certyfikaty

Firma PRO-USB posiada certyfiakat programu RZETELNA FIRMA prowadzonego pod patronatem Krajowego Rejestru Długów, który rekomenduje współpracę wyłącznie z solidnymi i płynnymi finansowo firmami. Jest to jedyny pewny dowód transparentności i rzetelności przedsiębiorców.

Firma PRO-USB posiada certyfikat programu "Solidni w Biznesie" , który promuje rzetelność i odpowiedzialność oraz wiarygodność finansową w biznesie. Otrzymując ten certyfikat potwierdza się opinia, że jesteśmy firmą godną Waszego zaufania. Od samego początku dokładamy wszelkich starań, aby produkty były najwyższej jakości, a współpraca z nami była miła i przyjemna. Jesteśmy gwarantem Waszego sukcesu !

Firma PRO-USB jest członkiem międzynarodowej organizacji zrzeszającej producentów i dystrybutorów artykułów reklamowych z całego świata. PSI (Präsent Service Institut GmbH) to międzynarodowa organizacja, której celem jest konsolidacja i rozwój rynku artykułów reklamowych. Szczególną formą prezentacji branży artykułów reklamowych są targi PSI, które odbywają się w Düsseldorfie i Paryżu oraz w Warszawie. Ponadto jest to rozpoznawalny w całym świecie znak jakości oraz gwarancja budowy odpowiedzialnych i rzetelnych relacji handlowych.

Firma PRO-USB jest członkiem PIAP od momentu jej powstania w 2006 roku. PIAP stawia sobie za cel konsolidację branży, wpływania na kształt i rozwój rynku reklamowego. Silny PIAP to partner do rozmów z decydentami kształtującymi zewnętrzne warunki funkcjonowania naszej branży, także organów państwowych, partner do reprezentacji branży wobec organizatorów targów i mediów.

NASZE ATUTY

- WŁASNY PARK MASZYN SUBLIMACYJNYCH
- szybkie terminy
- jakość
- własna pracownia proj.
- CERTYFIKATY ukończenia kursów grafiki komp.
- projekty graficzne gratis
- profesjonalna produkcja
- sprawdzone technologie
- indywidualne podejście do klienta
- zgodność ilościowa tow.
- permanentny rozwój naszego doświadczenia

NAGRODY

TARGI

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 |