Aktualności O nas Sponsoring Praca Zrealizowane projekty Wyślij pytanie Kontakt

GIFT STAR na Targach RemaDays 2011.

2011

Na ponad 14 tyś. m2 Centrum Wystawienniczo-Konferencyjnego Expo XXI swoją ofertę zaprezentowało ponad 530 wystawców. Targi odwiedziło ok 11 tyś. Zwiedzających. Podczas siódmej edycji świat reklamy prezentował i promował innowacyjne pomysły,niekonwencjonalne rozwiązania i spektakularne nowości. Producenci, importerzy oraz dystrybutorzy upominków reklamowych wręczali swoim klientom najnowsze katalogi. Co jeszcze można było zobaczyć? Nowe
technologie, materiały drukarskie, reklamy wielkoformatowe, nowoczesne plotery, systemy wystawiennicze, billboardy, megaplakaty czy reklamę świetlną. Targi to także okazja do wymiany myśli i poglądów. W trakcie trzech dni imprezy niejako z boku negocjacji i biznesowych spotkań odbywały się także wykłady i odczyty. RemaCongress cieszył się dużym zainteresowaniem. Nic dziwnego. Tegoroczne prelekcje toczyły się wokół interesujących tematów zgłębianych przez ciekawych prelegentów.

TARGI

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 |
2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 |
MEDIARUN FESTIVAL